Hjälp med städningen

Välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg säger jag till alla mina härliga läsare som har varit med mig ett bra tag nu på den här bloggen! Jag vet att jag har varit borta ett tag, men nu kommer jag tillbaka efter lite välförtjänad ledighet från bloggandet. Jag vill även så klart passa på att hälsa alla er andra välkomna som jag har sett droppa in under de senaste veckorna. Hoppas att ni kommer att hitta något kul och värt att läsa om här på min lilla höra av nätet. Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att många av er ville höra mer om, nämligen om hjälp med städ i Sala.

Det är nämligen så att jag för ett par inlägg sedan skrev lite och visade bilder som relaterade till att jag hade anlitat en firma som har hjälpt mig med mitt hem här i Sala under ett par månader nu. Jag har verkligen haft det hur bra som helst nu på grund av att jag har kunnat lämna över själva städandet till den här firman som sköter det så mycket bättre än vad jag någonsin skulle kunna göra själv. Det har ju varit så himla mycket som har hänt i mitt liv de senaste månaderna som säkert många av er har förstått och det har bara varit en sådan sorts välsignelse att kunna anlita en sådan här typ av tjänst.