Bilvård i Karlshamn

I helgen fick det verkligen ta och bli en riktig sysselhelg där jag behövde få gjort otroligt mycket saker inför sommaren så det helt enkelt är något man slipper göra då. Rensade ut hela lägenheten på skräp, pant och övrigt sot som jag därefter behövde ta med mig till soptippen för att slänga. Efter jag hade varit på soptippen så hade större delen av skräpet på något underligt sätt spridits ut i bilen vilket verkligen gjorde så att fordonet skräpades ner totalt. Fick därför se till att åka och städa samt tvätta bilen så jag valde helt enkelt att göra allt på en och samma gång så jag åkte till Kabri Fordonsteknik som erbjuder tjänster inom bilvård i Karlshamn. Dem var enormt hjälpsamma och hjälpte mig att få allting gjort vilket sen gjorde så att hela min helg blev perfekt upplagd gällande allt jag hoppades kunna få gjort.

Så därför skulle jag verkligen vilja passa på att tacka Kabri Fordonsteknik AB för deras enastående hjälp och för hur mycket dem hjälpt mig med precis allt.