Catering i Bollebygd

Hej hopp i det fina vädret! Hoppas att alla mår bra idag och har haft möjligheten att kunna njuta lite av den här fantastiska dagen och den klarblåa himmeln. Om ni är som jag och har suttit inne för det mesta hela dagen på jobbet så kan vi ju alla trösta oss själva med att soltimmarna är många på den här sidan av året. Idag så tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att många av er har haft lite frågor och funderingar angående sedan jag la ut ett annat inlägg förra månaden, nämligen angående catering för er i Bollebygd, Borås eller Kungsbacka.

Jag skrev nämligen lite kort och koncist i det här andra inlägget om att jag faktiskt hade anlitat en firma som fixade med catering till ett lunch party som vi hade med hela familjen för ca en och en halv månad sedan. Jag har försökt att svara på så många av era frågor som möjligt nere i kommentarerna i det här andra inlägget, men jag tänkte ändå passa på att skriva lite här i det här inlägget och rekommendera att ni vänder er hit om ni nu befinner er i eller omkring de städerna som jag nämnde!

Du gillar kanske också...